Let op! geld lenen kost geld

Zeven op de tien stellen heeft een lening

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

23 juni 2015

Liefst zeventig procent van de Nederlandse stellen heeft een of meer leningen. Nationale-Nederlanden ondervroeg ruim duizend samenwonenden en kwam onder andere tot deze conclusie.

Daarnaast bleken veel stellen zonder ruzie met elkaar over geld te kunnen praten. Toch wordt er binnen relaties nog wel eens gelogen over de aankoopprijs van producten.

Lening of leningen

Bij ongeveer een derde van de samenwonenden met een lening gaat het om de hypotheek lening. Bij 29 procent gaat het om rood staan en 22 procent heeft nog een uitstaande studie lening. Verder betekent geld lenen bij stellen een doorlopend krediet (13 procent) of een creditcard lening (12 procent).

Praten over geld

Ondanks de vele stellen die geld lenen, praten Nederlanders makkelijk over geld met elkaar. 62 procent van de stellen kan dat zonder dat het uitmondt in ruzie. Toch heeft 14 procent wel eens gelogen over de prijs van een aankoop. Een op de vijf verdenkt zijn of haar partner van een leugentje over geld. Mannen zijn met name niet eerlijk over de aankoop van elektronische apparaten, vrouwen liegen over de prijs van nieuwe kleding.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.