Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 6.000

€ 6.000 lenen

Geld lenen om een auto of motor te kopen? Of ga je op huwelijksreis na de bruiloft van je dromen? Als je een lening aanvraagt van € 6.000, dan ligt dit binnen handbereik. Als je niet voldoende geld op je rekening hebt staan, dan kan een consumptief krediet uitkomst bieden. Je kunt kiezen uit een Persoonlijke Lening en een Doorlopend Krediet.

Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Voor beide leenvormen bieden wij jou een lage rente en gunstige voorwaarden. Het verschil zit voornamelijk in de rente; bij een Persoonlijke Lening zet je de rente vast. De rente van een Doorlopend Krediet is variabel. De Persoonlijke Lening biedt je zekerheid; de rente staat de hele looptijd vast en hierdoor betaal je iedere maand dezelfde aan aflossing. Als je flexibel geld wilt lenen, dan doe je dat met een Doorlopend Krediet. Je neemt geld op wanneer jij het nodig hebt. En afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen. Dit is bij een Persoonlijke Lening niet mogelijk. Bij een Doorlopend Krediet staat de rente niet vast.

Vraag online een offerte aan

Jouw rentetarief is afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie. Je kunt online berekenen welke rente jij betaalt bij een Persoonlijke Lening en bij een Doorlopend Krediet. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de lening van € 6.000 of bespreek eerst met een van onze adviseurs wat jouw leenmogelijkheden zijn. Want lenen is maatwerk.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen