Geld lenen kost geld

Hoe kan ik inloggen op Mijn Krediet?

Als je bij ons een lening aanvraagt, ontvang je een offerte met een beveiligde link naar “documenten uploaden”. Als je daarop klikt, kom je in een Mijn Krediet-omgeving, bedoeld om digitaal je documenten te versturen. Die worden dan automatisch aan je dossier toegevoegd. Je hebt geen wachtwoord of gebruikersnaam nodig om in de Mijn Krediet-omgeving te komen.

Om je persoonlijke gegevens goed te beschermen, vervalt deze persoonlijke pagina automatisch zodra alle stukken binnen zijn en je aanvraag compleet is. Wil je iets veranderen aan je lening of wil je een wijziging doorgeven. Neem dan contact met ons.

Wil je een snelle afhandeling van je aanvraag en zo weinig mogelijk gedoe? Tegenwoordig bestaan er slimme technieken om je gegevens bij de kredietverstrekker te krijgen. Printen, scannen en uploaden is dan meestal niet meer nodig.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen