Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Bunq

Vergelijk Bunq met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van Bunq

Bunq is een betrekkelijk nieuwe bank in Nederland, waar je met een app op je telefoon bankiert. Maar de bank is er alleen voor betalingen. Je kunt bij Bunq geen lening afsluiten. Wil je geld lenen, dan kun je beter een offerte aanvragen bij Krediet.nl. Wij selecteren uit een breed aanbod van verschillende kredietverstrekkers en kunnen daardoor een maatwerk lening afsluiten. 

Naast betalingsverkeer biedt Bunq geen andere diensten aan. Je kunt bij deze bank geen spaarrekening openen, niet rood staan, geen creditcard nemen en geen lening afsluiten. Geld lenen bij Bunq kan dus niet.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over lenen via Krediet.nl

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Krediet.nl. is gespecialiseerd in leningen en kredieten voor consumenten zoals jij. Als je een passende lening zoekt, kun je ons vragen waar je het best en het voordeligst uit bent. En er zijn meer voordelen als je via ons een lening afsluit:

Keuzemogelijkheden
Krediet.nl zit niet vast aan één specifieke bank, maar doet zaken met meerdere kredietverstrekkers. We kunnen daardoor uit een breed aanbod precies die Persoonlijke Lening of dat Doorlopend Krediet vinden die het beste past bij jouw leendoel en je persoonlijke wensen. 

Laagste rente
Wie de laagste rente biedt, in Nederland is een kwestie van vergelijken en uitzoeken. Laat dat gerust aan ons over want wij kennen de kredietverstrekkers en hun producten en tarieven. De rente is altijd behoorlijk laag, omdat de aanvraag digitaal verwerkt wordt. Dat scheelt in de kosten, waardoor het tarief omlaag gaat. 

Snelle afwikkeling
Online lenen is gemakkelijk en voordelig. Maar niet alleen dat. Een digitale verwerking gaat veel sneller dan een papieren afhandeling. Je lening kan daardoor al binnen 2 dagen op je rekening staan.

Rente check
Consumenten willen niet te veel betalen voor hun lening. We adviseren je daarom over de voordeligste leningen, maar we doen ook regelmatig rentechecks. In bepaalde gevallen berichten we je over een goedkopere lening. 

Je mag ook zelf het initiatief nemen en ons om zo’n check te vragen. We vergelijken dan je huidige lening met het actuele aanbod. Je kunt trouwens ook zelf de rente vergelijken. Kun je ergens anders voordeliger lenen en wil je overstappen? Dan regelen wij dat kosteloos voor je

Leenbedrag verhogen
Wil je je bestaande lening verhogen? Ook dan kun je het beste aankloppen bij Krediet.nl. Uit het aanbod van alle leningen die onze kredietverstrekkers aanbieden, adviseren wij jou dan over de meest voordelige lening met goede voorwaarden.

Lening oversluiten
Heb je in het verleden een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet afgesloten? Misschien betaal je daarvoor nog een hoge rente. Ga voor lagere maandlasten, vraag Krediet.nl naar een goedkopere lening en sluit je bestaande lening over. Of laat eens uitrekenen hoeveel je kunt besparen als je allerlei losse leningen en kredieten samenvoegt.

Eigen adviseur
Een van de grote voordelen van geld lenen via Krediet.nl is dat je zeker weet dat je lening verantwoord is. Je hebt je eigen persoonlijke adviseur die ervoor zorgt dat de kosten van je lening passen bij je financiële situatie. Jouw belang staat altijd centraal. Je adviseur zoekt daarom voor jou een lening met een lage rente en gunstige voorwaarden.

Jouw adviseur bij Krediet.nl kun je ook na het afsluiten van je lening blijven benaderen voor informatie, berekeningen en goede raad.

Bunq lening aanvragen

Krediet.nl bemiddelt niet voor Bunq leningen. Je kunt bij ons dus geen lening afsluiten bij Bunq. Wij kunnen je wel helpen als je openstaat voor leningen van andere kredietverstrekkers. Kijk je liever verder en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Krediet.nl? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen