Geld lenen kost geld

Geld lenen als uitzendkracht

Kun je geld lenen als uitzendkracht? Dat is lastig. Je hebt geen vast inkomen, terwijl daar wel om gevraagd wordt. Maar als je positie stevig genoeg is, zijn er toch mogelijkheden om als uitzendkracht geld te lenen. Vraag Krediet.nl naar je kansen om met een uitzendcontact een lening af te sluiten of vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Lening afsluiten als uitzendkracht?

Geld lenen als uitzendkracht is moeilijk omdat de bank te weinig zekerheid heeft dat de lening wordt afgelost. Maar er zijn uitzendkrachten die altijd genoeg werk hebben en erop kunnen vertrouwen dat hun inkomen stabiel blijft. Heb jij als uitzendkracht voldoende arbeidszekerheid? Dan kun je bij bepaalde kredietverstrekkers een lening afsluiten.

Uitzendcontract en geld lenen

Geld lenen als uitzendkracht is bij Krediet.nl alleen mogelijk als je werkt voor een uitzendbureau dat in bezit is van een NEN certificaat. Verder is je uitzendcontract gekoppeld aan een bepaalde fase die afhangt van hoe lang je al voor het uitzendbureau werkt. De kredietverstrekker kijkt ook naar die fase van jouw uitzendcontract.

Geld lenen uitzendkracht in fase A

In de eerste 78 gewerkte weken van je contract zit je in fase A. Je kunt dan bij Krediet.nl als uitzendkracht geen geld lenen. Wanneer je een lening wilt afsluiten kijken banken naar de hoogte van je inkomen, maar ook naar de zekerheid van dit inkomen. In deze fase van je contract vinden kredietverstrekkers het risico te hoog dat je contract niet verlengd wordt en daarmee dus ook je inkomen wegvalt. Om die reden kan je met een fase A uitzendcontract geen lening afsluiten.

Geld lenen uitzendkracht in fase B of C 

Als je direct na fase A of binnen zes maanden daarna weer uitzendwerk verricht bij hetzelfde uitzendbureau, kom je in fase B. Een fase B uitzendcontract geldt tot maximaal 4 jaar na fase A. Je kunt dan geld lenen als uitzendkracht. Alleen wordt je salaris niet volledig meegenomen bij de berekening van het leenbedrag, maar voor slechts 70%.

Wil je meer lenen? Vraag dan of je een Perspectiefverklaring kunt krijgen van het uitzendbureau. Het uitzendbureau kan dat afgeven als zij verwachten dat je in de toekomst hetzelfde of meer inkomen zult verwerven.

Heb je een contractduur voor onbepaalde tijd? Dan zit je in fase C en kun je net zoveel lenen als iemand in loondienst met hetzelfde salaris en een vergelijkbare persoonlijke situatie.

Geld lenen bij tijdelijk werk

Je kunt onder voorwaarden dus als uitzendkracht geld lenen, maar hoe zit dat als je zzp’er bent, een tijdelijke arbeidsovereenkomst hebt of nog in je proeftijd zit? Vuistregel is en blijft  dat kredietverstrekkers vooral voor je openstaan als je een vast inkomen hebt dat je naar verwachting behoudt. Als zzp’er kun je daarom bij Krediet.nl geen lening aanvragen. 

Voor tijdelijke contracten en een proeftijd geldt dat je met een Intentieverklaring van de werkgever meer kans maakt op een lening. De werkgever geeft dan aan dat hij het voornemen heeft jou in vaste dienst te nemen als het tijdelijke contract of de proeftijd eindigt. 

Als je tijdelijk werk combineert met vast werk of als je een partner hebt met een vast inkomen, zijn de mogelijkheden om geld te lenen ook groter.

 

Lening aanvragen als uitzendkracht, hoe werkt het?

Kun je nu wel of geen geld lenen, hoeveel kun je lenen en welke lening past nu bij mij? Bij al deze vragen helpen wij je. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies. Vraag een vrijblijvende offerte aan en onze adviseurs gaan voor je aan de slag.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over geld lenen als uitzendkracht

Welke lening voor uitzendkracht?

Voor welke lening kom je in aanmerking als je als uitzendkracht geld wilt lenen? Als je kredietwaardigheid goed genoeg is, kun je bij Krediet.nl zowel een Persoonlijke Lening als een Doorlopend Krediet afsluiten.

Persoonlijke lening voor uitzendkracht

Met een Persoonlijke Lening krijg je eenmalig een bedrag op je rekening gestort. Het is daarom een geschikte lening voor een specifieke uitgave zoals een auto of een verbouwing. Maandelijks betaal je een vaste termijn aan rente en aflossing. Omdat de rente vaststaat, is precies bekend hoe lang je over de aflossing doet. Extra aflossen kan altijd boetevrij.

De zekerheid dat je maandbedrag niet verandert en dat je weet wanneer je van de lening af bent is een van de belangrijkste voordelen van een Persoonlijke Lening.

Doorlopend Krediet voor uitzendkracht

Met een Doorlopend Krediet spreek je af tot welk bedrag je geld op mag nemen, de zogenaamde kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen. Het krediet is geschikt als je geld achter de hand wilt houden voor onverwachte of extra uitgaven. De rente is variabel en je kosten zijn daardoor vooraf niet precies bekend.

Het belangrijkste voordeel van het Doorlopend Krediet is dat het een flexibele leenvorm is, waar je gebruik van kunt maken als je even wat meer financiële ruimte nodig hebt.

Als uitzendkracht geld lenen bij Krediet.nl

Reguliere banken hanteren doorgaans strenge normen voor uitzendkrachten die geld willen lenen. Wanneer je als uitzendkracht een lening wilt afsluiten, maak je meer kans bij een van de kredietverstrekkers waar Krediet.nl mee samenwerkt. 

Krediet.nl weet precies bij welke geldverstrekkers je terecht kunt als uitzendkracht. Wij zoeken de lening die het best past bij je financiële mogelijkheden, je persoonlijke situatie en je leendoel. Voor je de lening afsluit adviseren we je altijd zodat we zeker weten dat alles duidelijk is en dat je lening verantwoord is.

Wil jij geld lenen als uitzendkracht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en vul in dat je een baan hebt via het uitzendbureau en in welke fase je zit. Je krijgt snel een reactie van ons en we bellen je voor advies. Als je alle benodigde documenten hebt opgestuurd en je gegevens zijn gecheckt, kan het geld al gauw op je rekening staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen