Geld lenen kost geld

150.000 euro lenen

Vergelijk en vind de voordeligste lening!

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

€ 150.000 lenen

Er zijn plannen waarvoor je veel geld nodig hebt. Je wilt daarvoor bijvoorbeeld 150.000 euro lenen. Maar bij de bank klop je dan tevergeefs aan. Wat nu? Neem contact op met Krediet.nl. Bij ons kun je samen met je partner tot 150.000 euro lenen. Vraag een offerte aan en wij gaan met je in gesprek over een lening van 150.000 euro. Je ontvangt binnen 24 uur onze offerte.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verantwoord 150.000 euro lenen
  • Vaste lage rente v.a. 6,6%
  • Geld direct op je rekening
  • Looptijd 12 tot 120 maanden
  • Boetevrij extra aflossen

Meer over 150.000 euro lenen

Online 150.000 lenen

Een lening van 150.000 euro vraag je bij Krediet.nl online aan, samen met je partner. In feite gaat het dan om twee keer een lening van 75.000 euro. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de aflossing. En natuurlijk moeten jullie beide inkomens hoog genoeg zijn om de maandlasten te kunnen dragen.

Kunnen jullie ook een lening van 150.000 euro online aanvragen? Ja, want de afhandeling verloopt ook bij grote bedragen grotendeels geautomatiseerd. De kosten voor de kredietverstrekker zijn dan lager, waardoor ook de rente laag is. Jullie hebben bovendien snel duidelijkheid en kunnen vaak al binnen twee dagen over het geld beschikken. 

Het is niet niks om 150.000 euro te lenen. Jullie willen dan uiteraard zeker weten dat de lening veilig en verantwoord is. Daarom adviseert Krediet.nl jullie voordat jullie je handtekening zetten. We nemen dan de tijd om alle ins en outs van de lening te bespreken.

Waarvoor 150.000 euro lenen?

Een recreatiewoning of een chalet. Een grote boot of een ingrijpende verbouwing. Het is echt niet gek als je voor een dergelijke grote uitgave een lening van 150.000 euro nodig hebt. Maar probeer zo’n lening eens af te sluiten bij een bank. Grote kans dat je nul op het rekest krijgt. Zij maximeren hun leningen vaak op 50.000 euro of 75.000 euro.

Vraag daarom Krediet.nl naar je mogelijkheden. Doordat we goede afspraken hebben met onze kredietverstrekkers, kunnen we ook voor hogere bedragen bemiddelen. Je kunt bij ons samen met je partner maximaal 150.000 euro lenen. Er worden dan twee leningen uitgegeven, waar jullie samen voor tekenen.

150000 euro lenen via Krediet.nl

Krediet.nl werkt samen met een groot aantal kredietverstrekkers in Nederland, elk met hun eigen pluspunten. Zo zijn er kredietverstrekkers die juist bij hoge leenbedragen de laagste rente bieden en het geld bovendien tegen prima voorwaarden uitlenen. Willen jullie 150.000 lenen, dan zoeken wij in het brede aanbod de meest geschikte lening voor jullie.

Krediet.nl bespreekt eerst met jou en je partner hoe de lening van 150.000 eruit moet zien. Gaat het om een duidelijke uitgave, dan is de kans groot dat jullie het bedrag het beste kunnen lenen met Persoonlijke Leningen. Het bedrag wordt dan in een keer op jullie rekening gestort zodat jullie het direct kunnen uitgeven.

Het voordeel van een Persoonlijke Lening van 150.000 is de duidelijkheid. Jullie betalen hetzelfde maandbedrag gedurende een vaste looptijd. Zo weten jullie weten precies hoeveel je kwijt bent per maand, wanneer jullie klaar zijn met aflossen en hoeveel jullie in totaal betalen voor de lening. 

Misschien zijn jullie onzeker over de totale kosten van jullie bestedingsdoel. In dat geval kunnen jullie een deel van de uitgave financieren met een Doorlopend Krediet. Je krijgt dan geen bedrag op je rekening gestort, maar spreekt af dat je tot een bepaald bedrag geld op kunt nemen zodra dat nodig is. Alleen over dat opgenomen bedrag betalen jullie rente.

Kunnen jullie tussentijds extra aflossen? Dan kan dat altijd boetevrij, zowel bij de Persoonlijke Lening als bij het Doorlopend Krediet.

Advies over 150.000 euro lenen

Professionele advisering staat centraal in de dienstverlening van Krediet.nl. Dat geldt voor kleine bedragen, maar nog meer voor grote bedragen waar twee leningen gecombineerd worden en waar twee mensen voor moeten tekenen. Voordat jullie ja zeggen, gaan we daarom in gesprek over de voorwaarden en de kosten.

Ook wijzen we jullie op de mogelijkheid een verzekering af te sluiten, zodat de aflossing van de lening niet in gevaar komt als een van jullie overlijdt of arbeidsongeschikt wordt. Die zekerheid is wel zo prettig. 

Ons advies is kosteloos. En ook voor het afsluiten van de lening brengt Krediet.nl geen kosten in rekening. Heb je naderhand nog vragen, wil je je lening veranderen of heb je andere wensen? Je adviseur blijft jouw aanspreekpunt bij Krediet.nl, ook na het afsluiten van de lening. Je kunt dus altijd contact met hem opnemen.

150000 aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Vraag de lening online aan door het vragenformulier in te vullen. Wij gaan dan bij onze kredietverstrekkers op zoek naar de lening die het beste bij jullie leendoel past. De offerte is vaak al snel bij ons binnen.

Stap 2 – We adviseren jullie over de lening. Want de kosten en de voorwaarden moeten duidelijk zijn. Ook willen we maatwerk leveren. We vragen daarom door naar jullie wensen en stemmen de lening daar zorgvuldig op af. Is het verstandig om een verzekering af te sluiten voor het geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid? Ook daarover adviseren we jullie.

Stap 3 – Zijn jullie overtuigd dat de lening bij jullie past? Dan vragen we jullie om nog de benodigde documenten te uploaden. Dat kan snel en eenvoudig in de beveiligde omgeving van Mijnkrediet.nl. Ook kunnen jullie de offerte digitaal ondertekenen.

Stap 4 – Tot slot worden jullie financiële en persoonlijke gegevens gecontroleerd. Onder meer wordt bij het bkr jullie kredietwaardigheid gecheckt. Is alles in orde, dan volgt het akkoord van de kredietverstrekker vaak al binnen twee dagen. Het geld wordt dan direct naar jullie overgemaakt.

Goedkoopste lening van 150.000

Als je 150.000 euro gaat lenen, let je uiteraard op de kosten. Hoe houden jullie de maandlasten laag? Allereerst door Krediet.nl een lening te laten selecteren met een lage rente. Vergelijk de rente van onze aanbieders en je ziet wie voor hoge leenbedragen de laagste rente biedt.

Hoe hoog de rente is in jullie geval, hangt af van meerdere factoren zoals de risicoklasse waar jullie volgens de kredietverstrekker in vallen. Die risicoklasse hangt af van de mate waarin de bank zeker is dat de lening wordt terugbetaald.

Maar niet alleen de rente is bepalend voor de maandlasten. Ook de looptijd is belangrijk. Normaal is de maximale looptijd voor een lening 120 maanden. Maar leen je geld voor een verbouwing, dan kun je bij Krediet.nl soms ook kiezen voor een looptijd van 180 maanden. Je doet dan langer over de aflossing en profiteert zo van lagere maandlasten.

Ga je 150.000 euro lenen voor woningverbetering, dan kun je bovendien profiteren van een belastingvoordeel omdat in veel gevallen de rente fiscaal aftrekbaar is. Dat scheelt behoorlijk in de kosten en de verbouwing wordt dan nog betaalbaarder.

Ander bedrag lenen dan 150.000?

Bij Krediet.nl kunnen wij voor vrijwel elke wens de financiering in orde maken, want je kunt een lening afsluiten vanaf 2500 euro tot 150.000 euro. Je leent bij ons veilig en verantwoord, we zorgen voor maatwerk en we adviseren je altijd vooraf. 

Onze offerte is binnen 24 uur bij je binnen. Waar wacht je nog op?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen