Geld lenen kost geld

Leenbedrag € 25.000

€ 25.000 lenen

Het maximale leenbedrag hangt af van jouw persoonlijk situatie. Heb je een nieuwe auto op het oog of wil je verbouwen in huis en wil je daarvoor een bedrag van € 25.000 lenen? Wij bekijken samen of dit bedrag een optie is voor jou op basis van je inkomsten en woonsituatie. Als je een eigen huis hebt kun je met de verbouwing van je huis in aanmerking komen voor lagere rentetarieven.

Keuze uit twee leenvormen

Als je een lening afsluit kun je kiezen uit twee leenvormen: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Voor beide leenvormen bieden wij jou lage rentetarieven bij Krediet.nl . Het verschil tussen de twee leenvormen is de mate van zekerheid. Bij een Persoonlijke Lening weet je vooraf precies waar je aan toe bent; de looptijd, rente en maandlasten staan vast. Een Doorlopend Krediet is flexibeler van vorm omdat de rente varieert. Bij rentedalingen profiteer je mee. Je maandlasten staan niet vast.

Welk rentetarief ga jij betalen?

Met behulp van onderstaande tabel kun je een indicatie krijgen van het rentepercentage bij een lening van € 25.000. Een lening afsluiten kan online en je betaalt bij ons geen afsluit- of advieskosten. Dat zien wij als service bij Krediet.nl. Heb je nog vragen dan helpen wij je graag. Neem contact met ons op; wij beantwoorden je vragen.

Vraag online een offerte aan

Jouw rentetarief is afhankelijk van je persoonlijke en financiële situatie. Je kunt online berekenen welke rente jij betaalt bij een Persoonlijke Lening en bij een Doorlopend Krediet. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de lening van € 25.000 of bespreek eerst met een van onze adviseurs wat jouw leenmogelijkheden zijn. Want lenen is maatwerk.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen