Geld lenen kost geld

30.000 euro lenen

Vergelijk en vind de voordeligste lening!

vanaf

6,5%

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

€ 30.000 lenen

Wil je 30.000 euro lenen voor een verbouwing? Of zoek je een lening van 30.000 euro voor een auto? Dan ben je bij Krediet.nl aan het juiste adres. Wij gaan na waar je de laagste rente krijgt en wie de meest gunstige leenvoorwaarden voor jou heeft. Maak je dromen waar en vraag een offerte aan voor een lening van 30.000 euro.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verantwoord 30.000 euro lenen
  • Vaste lage rente vanaf 6,5%
  • Geld direct op je rekening
  • Looptijd 12 tot 180 maanden
  • Boetevrij extra aflossen

Meer over 30.000 euro lenen

Online 30000 euro lenen

Een persoonlijke lening aanvragen van 30.000 euro doe je bij Krediet.nl heel eenvoudig online. Dat is gemakkelijk, want je regelt het waar en wanneer jou dat uitkomt. Het is bovendien voordelig omdat een digitale afhandeling kosten bespaart bij de kredietverstrekker. Die beloont dat met een lagere rente.

Een derde voordeel van online 30.000 euro aanvragen is de snelheid van afhandeling. De kredietverstrekker doet direct een BKR-check en jij kunt de benodigde documenten snel en gemakkelijk uploaden. Een akkoord van de bank is dan vaak dezelfde dag al gegeven. Het geld kan daardoor twee dagen na je aanvraag op je rekening staan. 

Waarvoor 30000 euro lenen?

Wil je 30.000 euro lenen om je woning groter te maken met een aanbouw of om je huis grondig te verduurzamen. Droom je voor de volgende vakantie van een eigen boot? Of wil je nu eindelijk die auto financieren waar je al zo vaak over gefantaseerd hebt? Met een lening van 30.000 euro kun je die wensen realiseren. 

Heb je op dit moment een lening met een hoge rente? Verlaag je maandlasten dan door die lening over te sluiten naar een lening met een lagere rente. Ook als je een lening van 30.000 euro of meer wilt oversluiten, kan dat  boetevrij bij Krediet.nl. Laat ons maar eens uitrekenen hoeveel je per maand kunt besparen. 

30000 euro lenen via Krediet.nl

Geld lenen is maatwerk. Je moet heel wat in je mars hebben om zelf uit te zoeken waar je met een lening van 30.000 euro goed en voordelig uit bent. En bij je eigen bank kijken ze niet verder dan hun eigen leenproducten. Daarom kun je voor advies beter aankloppen bij Krediet.nl. 

Wij werken samen met diverse kredietverstrekkers en kunnen kiezen uit een scala aan leningen, elk met hun eigen voordelen. Uit het brede aanbod kiezen we de lening van 30.000 euro die het beste aansluit bij jouw leendoel, je mogelijkheden en je wensen. Een lage rente en passende voorwaarden zijn dan de belangrijkste punten waar we op letten.

Uiteraard spreken we alle ins en outs met je door en zorgen we ervoor dat je verantwoord leent. Aan het advies en het afsluiten van de lening zijn geen kosten verbonden.

30000 aanvragen, hoe werkt het?

Stap 1 – Je vult het online formulier in zodat wij weten waar je het geld aan wilt besteden en wat je financiële en persoonlijke situatie is. Op basis van die gegevens zoeken we voor jou de lening met de laagste rente en de best passende voorwaarden. We vragen gelijk een offerte aan. Die ontvangen we vaak al binnen een uur.

Stap 2 – We nemen contact op met jou om de offerte door te spreken. We leggen uit wat de voorwaarden zijn en waarom deze lening in onze ogen het beste bij jou past. Ook krijg je een heldere berekening van je maandelijkse kosten en weet je hoeveel je in totaal kwijt bent. En we wijzen je op de risico’s en bespreken of je die zou moeten verzekeren. 

Stap 3 – Je ontvangt de besproken offerte en stuurt deze ondertekend en wel terug. Daarbij voeg je de documenten die nog nodig zijn, zoals kopieën van je legitimatiebewijs en je loonstrook. Je kunt alles digitaal uploaden via mijn.krediet.nl. Wij controleren de stukken en sturen het complete dossier naar de bank. Die hoeft alleen nog maar een akkoord te geven. 

Stap 4 – Het geld wordt naar je overgemaakt zodra de bank akkoord is. Als alles vlot is verlopen, staat het bedrag al binnen twee dagen na aanvraag op je rekening.

Goedkoopste lening van 30.000

Je wilt het liefst goedkoop 30.000 euro lenen. Dus ga je voor de lening met de laagste rente. Krediet.nl vindt die lening voor jou, want onze kredietverstrekkers staan bekend om hun lage rentetarieven. Of je nu een laag of een hoog bedrag wilt lenen, wij zoeken uit wie bij jouw bedrag de laagste rente heeft.

Wat is voor jou belangrijker: dat met een lening van 30.000 euro je maandlasten zo laag mogelijk zijn of je totale kosten? Dat kun je beïnvloeden met de keuze van je looptijd. Een korte looptijd geeft hoge maandlasten, maar je totale kosten zijn lager. Een lange looptijd geeft juist lage maandlasten en hogere totale kosten.

Je kunt verder de kosten van een lening van 30.000 euro verlagen door tussentijds extra af te lossen. Dat kan altijd boetevrij. Omdat je looptijd bij een extra aflossing korter wordt, betaal je minder lang rente. Daardoor dalen de totale kosten van je lening. Zie je dat de rente aan het dalen is? Vraag ons dan om je lening boetevrij over te sluiten. Dan dalen je kosten direct. 

De kosten van een persoonlijke lening van 30.000 euro vallen ook lager uit als je het geld gaat lenen voor een verbouwing. Want in dat geval is de rente fiscaal aftrekbaar en dat belastingvoordeel compenseert jouw totale kosten. 

Bij Krediet.nl kun je goedkoop 30.000 euro lenen door met je adviseur te bespreken hoe je de kosten zo laag mogelijk houdt.

Ander bedrag lenen?

Misschien heb je heel andere plannen waar andere leenbedragen bij horen. Of je nu allerlei kleine kredieten wilt samenvoegen of een ingrijpende verbouwing wilt realiseren, je kunt bij Krediet.nl altijd de goedkoopste lening vinden voor het bedrag dat jij nodig hebt.

Veelgestelde vragen over 30.000 euro lenen

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel jij kunt lenen is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld hoeveel je verdient, hoeveel je uitgeeft aan vaste lasten en hoe hoog de rente is. Iedere kredietverstrekker hanteert zijn eigen voorwaarden en berekeningen. Wij vergelijken de leningen van verschillende kredietverstrekkers en kunnen je daarom adviseren over de lening die het beste bij je past.

Met de rekentool kun je alvast een idee krijgen hoeveel je kunt lenen. Wil je precies weten welk bedrag je kunt lenen? Vraag dan een offerte aan.

Lees meer

Wat kost geld lenen?

De kosten van je lening hangen af van het leenbedrag, de looptijd en de rente. Je betaalt bij Krediet.nl geen kosten voor het advies of voor het bemiddelen en afsluiten van de lening. Geven wij je een verzekeringsadvies om je lening te beschermen? Dan is ook dat advies kosteloos.

Voor je de lening afsluit, nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Dan laten we je precies zien wat de kosten van je lening zijn.

Lees meer

Op welke manier kan ik snel geld lenen?

Als je een lening afsluit bij Krediet.nl kan het geld al binnen twee dagen op je rekening staan. 

De verwerking van je offerteaanvraag is bij ons in hoge mate geautomatiseerd. Daarom gaat het snel. Wel moet jij zelf tijdig, volledig en correct je persoonlijke en financiële gegevens aanleveren. Dat kan tegenwoordig heel snel dankzij moderne technieken. Is alles in orde dan wordt het geld direct overgemaakt. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Dan nemen we opnieuw contact op en kan de afhandeling wat langer duren.

Wat kost het om 30.000 euro te lenen?

Voor een lening van 30.000 euro betaal je maandelijks aan aflossing en rente. Hoeveel je in totaal aflost is duidelijk: 30.000 euro. Hoeveel je in totaal aan rente betaalt, hangt af van het rentetarief de looptijd. Hoe hoger het tarief, hoe meer je kwijt bent.

De rente staat vast, maar de looptijd kun je kiezen. Hoe langer je over de aflossing doet, hoe langer je ook rente betaalt. Een lange looptijd leidt dus tot hogere totale kosten, Wel heb je dan lagere maandlasten, omdat het aflossingsdeel per maand dan kleiner is. Een korte looptijd leidt tot een hogere maandtermijn omdat je per maand veel aflost. Maar omdat je eerder klaar bent met de lening, zijn de totale kosten lager.

Je kunt de looptijd na het afsluiten nog wel beïnvloeden door af en toe extra af te lossen. Dat kan tegenwoordig boetevrij. Als je extra aflost, verkort je de looptijd en dan dalen de totale kosten.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Danny Lindeman, expert en specialist op het gebied van geld lenen. Als directeur van Krediet.nl en Senior Kredietspecialist heeft Danny meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geld lenen en verschijnt hij ook regelmatig met artikelen in de media. Zoals onder andere bij Metro en Nieuws.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1368 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Snel, vakkundig

Bud Joosten 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Website is duidelijk. Bij opvolgend telefoontje wordt duidelijk uitleg gegeven. Ook bij verdere vragen wordt snel, netjes en geduldig gereageerd. Voorstel om andere bank te kiezen was ook heel goed, want financiering was in no time geregeld.

Rick 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen