Geld lenen kost geld

5 sterren voor Persoonlijke Lening DEFAM

5 mei 2015

Vijf sterren voor de persoonlijke lening van onze partnerbank DEFAM! Volgens onderzoeksbureau MoneyView behoort de lening van DEFAM tot de beste en voordeligste keuze bij geld lenen. Ook bij Krediet.nl zijn we hier trots op. Onze hartelijke felicitaties aan DEFAM!

Jaarlijks doet MoneyView onafhankelijk onderzoek naar de beste financiële producten. De 5-sterren ProductRating is daarbij het hoogst haalbare. De persoonlijke lening voor huiseigenaren van DEFAM kreeg deze beoordeling in de categorie ‘Prijs’.

Persoonlijke lening vergelijken

MoneyView vergeleek 23 persoonlijke leningen met elkaar op rentetarieven en voorwaarden. Gekeken werd naar de tarieven van de lening bij verschillende leenbedragen met een looptijd van zestig maanden. De persoonlijke lening voor huiseigenaren scoorde hierbij erg goed. Dat leverde DEFAM de hoogste mogelijke beoordeling van vijf sterren op.

Krediet.nl premiumpartner DEFAM

Natuurlijk zijn wij trots op onze partnerbank. Wij wisten namelijk al dat geld lenen bij DEFAM voordelig en verantwoord geld lenen betekent. Ook omdat Krediet.nl exclusief premiumpartner van DEFAM is. Via ons geld lenen bij DEFAM is lenen tegen een zeer aantrekkelijke rente én een efficiënte afhandeling van je leningaanvraag.

Wil je weten of de persoonlijke lening voor huiseigenaren van DEFAM ook iets voor jou is? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

research

Uitkomsten Nibud onderzoek naar Persoonlijke leningen

1 december 2018
aflossen

Extra aflossen via MijnDefam

25 oktober 2018
agreement-application-business-893894

Minister verhoogt rente op studieleningen

16 oktober 2018